American International School of Budapest 2018

Különleges élményben volt része a Kaposszekcsői Általános Iskola 6. osztályos angol nyelvet tanuló diákjainak: meghívást kaptak az American International School of Budapest angol nyelvű színielőadására.

Az iskola 6. osztályos tanulói nagyon magas színvonalú, értékes, fantasztikus előadással keltették életre a The Hound of Baskerville című darabot, tökéletes díszletekkel, jelmezekkel, hangeffektusokkal. Igazán élvezetes volt a tanulók számára, még ha nem is értettek sok mindent, de megtapasztalhatták az élő angol nyelvet.

Az előadás előtt pár percre betekinthettünk ennek a különleges iskolának az életébe, megnézhettük a sportlétesítményeket, könyvtárt, ebédlőt, megérezhettük az iskola légkörét.

A nap folyamán még a Természettudományi Múzeum állandó kiállítását is megtekinthettük, ahol a korallzátonyok élővilága, a dinoszauruszok kora, ásványok, drágakövek varázsolt el minket.

Nagyon szépen köszönjük Tamás Chilla és Männer Zsófia meghívását, kalauzolását, és köszönjük a Kaposszekcső Gyermekeiért Alapítvány és a Szülői Munkaközösség támogatását az utazás megszervezéséhez.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.